Pitopalvelu Tolvanen

on ammattitaitoinen cateringyritys, joka tarjoaa monipuolista osaamistaan tapahtumiin juuri sinun toiveidesi mukaan. Tolvanen tarjoaa käytettäväksesi ruokakulttuurin kuumimmat trendit unohtamatta ajattomia klassikoita. Päätä sinä tapahtumasi teema! Catering-palveluiden ohella yritys vuokraa juhlatelttoja ja kalustoa mitä moninaisimpiin tapahtumiin ja juhliin ja on myös kiinteästi mukana erilaisten suurtapahtumien ravintoloitsijana

Tolvanen on lahtelainen kokenut perheyritys, joka on tarjonnut catering-alan palveluita niin yksityisille kuin yrityshenkilöillekin monenlaisiin tapahtumiin jo vuodesta 1955. Perustaja Hilkka Tolvasen jalanjäljissä tänäpäivänä yrityksen johdossa toimivat veljekset Seppo ja Tapio Tolvanen.

Vuodesta 1965 päämajana on toiminut Tapanilan hiihtomaja, jossa yrityksen ravintola ja ruoanvalmistus toimivat. Vuonna 2011 Tolvasen historiassa päättyi eräs aikakausi, kun edessä oli muutto pois hiihtomajalta. Herkut matkasivat ympäri Lahtea, Päijät-Hämettä ja Suomea Heinolasta käsin, kunnes vuonna 2013 yritys muutti takaisin Lahteen juurilleen. Lahden urheilu- ja messukeskuksen uusissa tiloissa ovensa avasi myös ravintola Koti.

Pitopalvelu Tolvanen  myös Facebookissa